Driftstörning Mrwilhelm

Vi hade under kvällen den 31:e okt en störning på servern mrwilhelm, problemet började ca 22.20 och löstes ca 22.40.
Orsaken var att servern fick slut på ram-minne och då stoppades bland annat databasen.

UPPDATERING: Vi kommer att uppgradera serverns ramminne (vi dubblar nuvarande mängd), detta för att säkerställa en stabil drift inför kommande julhandel. Vi kommer att meddela här senast 2 dagar innan arbetet kommer att utföras, då uppgraderingen kommer innebära en nedtid på maximalt 2 timmar.

UPPDATERING 4:e okt: Uppgraderingen av minnet kommer att ske tisdag 5:e oktober kl 06.00. Tidigare meddelade vi att vi skulle gå ut med denna information senast 2 dagar innan, men då vår leverantör inte kunna utföra detta någon annan dag under veckan så blir vi tvungna att göra det denna tid.